SV

Plisségardiner fönster - Enkelhet, stil och funktion i ett

Plisségardiner är ett populärt alternativ till traditionella gardiner. De är tillverkade av tyg som är vikta i små veck, vilket ger en vacker och modern look till ditt hem. Här är några fördelar med plisségardiner:
 1. Ljusreglering: Plisségardiner ger dig möjlighet att reglera mängden ljus som kommer in i rummet. Du kan fritt justera graden av inflödet av ljus och insyn. Genom att dra uppifrån ner eller nerifrån upp.

  1: Gardinen helt uppfälld, full insyn och maximalt ljusinsläpp.

  2: Gardinen halvvägs uppfälld från botten, halvt insynsskydd, ljus ovanifrån.

  3: Gardinen delvis öppen från topp och botten, begränsad insyn, delvis ljusinsläpp.

  4: Gardinen halvvägs nedfälld från toppen, insynsskydd ovan, ljus underifrån.

  5: Gardinen helt nedfälld, fullständigt insynsskydd, minimalt ljusinsläpp.

   

 2. Insynsskydd: Plisségardiner ger ett högt insynsskydd och skyddar ditt privatliv från nyfikna blickar. Du kan använda dem i sovrummet eller badrummet för att skapa en privat sfär.

 3. Värme och kylavstötande: Plissegardiner kan skapa en stark termisk barriär med mycket låg värmeledningsförmåga. När det finns ett reflekterande skikt på utsidan av materialet, reflekterar plissegardinen solljuset och förhindrar därmed uppvärmning av luften mellan gardinen och fönstret under sommaren.
  Beroende på kollektionen, är plissegardinens yttre skikt täckt antingen med ett med ett Perlex-skikt. Denna lösning skyddar inte bara mot överdriven uppvärmning av rummen på sommaren, utan också mot kyla på vintern. Kylan hålls vid fönstret tack vare plissegardinmaterialets isolerande effekt.


 4. Enkel rengöring: Plisségardiner är lätta att rengöra och kräver inte mycket underhåll. De kan enkelt torkas av med en fuktig trasa eller dammsugas.

 5. Stil och design: Plisségardiner finns i många olika färger, mönster och stilar, vilket gör att de kan passa in i alla typer av heminredning. De är också ett utmärkt alternativ för speciella fönsterformer, som t.ex. trekantiga eller halvcirkelformade fönster.

Sammanfattningsvis är plisségardiner ett utmärkt val för de som vill ha en gardin som är enkel att rengöra, energieffektiv, ger insynsskydd och samtidigt ser snygg ut. Detta alternativ passar alla sorts fönster - pvc fönster, trä fönster eller aluminium fönster. I vårt utbud hittar du även alla sorts tyger som transparenta, mörkläggande eller värmeavstötande.