SV

Rullgardin i kassett - Profil

Rullgardiner Profil är en variant av solskydd där tyget inte behöver passera mellan glaslisterna. Denna variant passar därmed även fönster och altandörrar som har mittposter och du slipper montera två separata rullgardiner. Med hjälp av de förskjutna sidoskenor som löper längs sidorna av fönstret håller den tyget på plats när den dras upp eller ner. Kassett och sidoskenor tillverkas av aluminium
  1. Flexibelt system: Denna variant passar de flesta typer av fönster. De förskjutna skenorna ger möjligheten att passera förbi mittposter och du slipper dela upp rullgardinen i två separata.

  2. Stabil och smidig rörelse: Sidoskenorna ger extra stabilitet åt tyget och gör att den rör sig smidigt upp och ner utan att fastna eller skaka.

  3. Effektivt ljus- och insynsskydd: Rullgardiner med sidoskenor täcker fönstret helt och hållet, vilket ger ett effektivt ljus- och insynsskydd. De kan användas för att reglera mängden ljus som släpps in i rummet och även för att skydda mot insyn från grannar eller förbipasserande.

  4. Energibesparing: Genom att använda rullgardiner med sidoskenor kan man minska värmeförlusten genom fönstren på vintern och samtidigt minska överskottsvärmen som kommer in på sommaren. Detta kan bidra till att sänka uppvärmnings- och kylkostnaderna och därmed spara energi.

  5. Enkel att rengöra: Rullgardiner med sidoskenor är enkla att rengöra eftersom de är tillverkade av slitstarka och tåliga material som kan torkas av med en fuktig trasa.

  6. Estetiskt tilltalande: Rullgardiner Classic finns i olika färger och mönster, vilket gör dem till en estetiskt tilltalande lösning för alla typer av inredningar.

    Sammanfattningsvis är rullgardin profil ett utmärkt val för de som vill ha ett flexibelt system och ett klassiskt solskydd som ger ljus- och insynsskydd och samtidigt ser snygg ut. Detta alternativ passar alla sorts fönster - pvc fönster, trä fönster eller aluminium fönster. I vårt utbud hittar du även alla sorts tyger som transparenta, mörkläggande eller värmeavstötande.