SV

Persienn - Enkel ljuskontroll och insynsskydd i ditt hem

Persienner består av horisontella lameller i aluminium som kan justeras för att kontrollera ljusinsläppet och insynen i rummet. 
  1. Kontroll över ljusinsläpp och insyn: Genom att vrida lamellerna kan man kontrollera mängden ljus som kommer in i rummet samtidigt som man skyddar mot insyn. Detta gör persienner till ett utmärkt val för hem och kontor där man vill ha kontroll över ljusinsläppet och insynen.

  2. Lätt att rengöra och underhålla: Persienner är enkla att rengöra med en trasa eller sköljas av med vatten, vilket gör dem till ett hållbart alternativ som är enkelt att hålla rent och fräscht.

  3. Energisparande: Persienner kan användas för att minska mängden solenergi som tränger in i rummet under de varmare delarna av dagen, vilket minskar behovet av att använda luftkonditionering. Under kallare månader kan persienner också öka isoleringen av fönstren och minska uppvärmningskostnaderna.

  4. Diskret design: Persienner tar minimalt med plats och kan anpassas till olika storlekar och former på fönstren, vilket gör dem till ett diskret alternativ som inte tar upp för mycket utrymme.

  5. Lång livslängd: Persienner är slitstarka och kan hålla länge med rätt underhåll och rengöring.

Sammanfattningsvis är persienner ett mångsidigt och funktionellt alternativ för alla som vill ha en gardin som ger kontroll över ljusinsläpp och insyn samtidigt som de är lätta att rengöra och energieffektiva. Detta alternativ passar alla sorts fönster - pvc fönster, trä fönster eller aluminium fönster.

PersiennkasettInfästning av persiennen i glaslist